logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Hírek

2024.01.30.

Változik az üzleti ügyfelek villanyszámláján a bankszámlaszám

2024. február 1-jétől megváltozik az MVM Next üzleti ügyfelei számára a villamosenergia-számlákhoz kapcsolódó bankszámlaszám. Az MVM kéri, hogy az érintett ügyfelek kiemelten figyeljék a számlán szereplő bankszámlaszámot, és utaláskor az eddigi 1040-es kezdetű bankszámlaszám helyett az új számlaszámot adják meg.

Bővebben
2024.01.23.

Januártól megváltozott az elszámolás a tíz évnél idősebb napelemes HMKE-rendszereknél

2024. január 1-jétől a korábbi szaldó elszámolásból bruttó elszámolásba kerültek azok a felhasználási helyek, ahol az áramhálózati elosztó nyilvántartása szerint 2023. december 31-ig eltelt már 10 év a napelemes háztartási méretű kiserőmű (HMKE) üzembe helyezése vagy bővítése óta.

Bővebben
2023.12.18.

Tájékoztatás a villamosenergia-kereskedelmi üzletszabályzat részét képező Hirdetmény módosulásáról

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. villamosenergia- kereskedelmi üzletszabályzatának részét képező Hirdetmény módosul.

Bővebben
2023.10.02.

Változás az előre fizetős mérők töltésében

Október 1-jétől online ügyfélszolgálati felületünk (www.hazaienergia.hu) új funkcióval bővül: áramos versenypiaci ügyfeleink számára lehetőséget biztosítunk előre fizetős mérőik töltésére.

Bővebben

Ajánlatkérés

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. versenyképes ajánlatokat, színvonalas és megbízható szolgáltatásokat nyújt, mellyel hozzájárul ügyfelei üzleti eredményességéhez.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.