logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Nagyvállalatok

A nagyvállalatok felhasználói körébe azon ügyfeleink tartoznak, amelyek éves villamosenergia-felhasználása meghaladja az 1 GWh értéket. Számukra a villamosenergia-kereskedelem területén bekövetkezett piacnyitás, a szabad villamosenergiakereskedő-váltás új és hatékony lehetőséget kínál költségeik racionalizálására, versenyképességük növelésére.

2008. január 1-jétől az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult felhasználók, a jogszabályok szerint kötelesek a versenypiaci kereskedők közül választani. Az egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználók szabadon dönthetnek arról, hogy hatósági (egyetemes szolgáltatói) áron vagy valamelyik versenypiaci kereskedőtől vásárolják meg az ellátásukhoz szükséges villamos energiát.

Villamosenergia-kereskedőként üzletfeleinknek versenyképes ajánlatokat és magas színvonalú, megbízható, átlátható szolgáltatásokat nyújtunk. Célunk, hogy ügyfeleink elvárásaihoz igazodva, folyamatosan bővülő termékpalettánkkal és szolgáltatásainkkal hozzájáruljunk nagyvállalati partnereink eredményességéhez.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.