logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Kis és középvállalatok

A kis- és középvállalatok felhasználói körébe azon ügyfeleink tartoznak, amelyek éves villamosenergia-felhasználása nem haladja meg az 1 GWh értéket. Szerződött partnereink az egyéni-, mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint a társasházak.

Számukra a villamosenergia-kereskedelem területén bekövetkezett piacnyitás, a szabad villamosenergiakereskedő-váltás új és hatékony lehetőséget kínál költségeik racionalizálására, versenyképességük növelésére.

2008. január 1-jétől az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult felhasználók a jogszabályok szerint kötelesek a versenypiaci villamosenergia-kereskedők közül választani. Az egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználók szabadon dönthetnek arról, hogy hatósági (egyetemes szolgáltatói) áron vagy valamelyik versenypiaci kereskedőtől vásárolják meg az ellátásukhoz szükséges villamos energiát.
Ügyfeleink számára versenyképes ajánlatokat, magas színvonalú, megbízható és átlátható szolgáltatásokat nyújtunk. Célunk, hogy ügyfeleink elvárásaihoz igazodva, folyamatosan bővülő termékpalettánkkal hozzájáruljunk vállalati ügyfeleink eredményességéhez.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.