logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Számlázás

A nyújtott szolgáltatások ellenértékét a felhasználó részére a földgázellátási szerződésben foglalt feltételek szerint az MVM Next számlázza ki.

A fix díjak (teljesítménydíj, alapdíj, kapacitásdíj, készülékbérleti díjak stb.) elszámolása havonta egy alkalommal történik, a szerződésben rögzítettek szerint.

A földgázellátási szerződés megkötésekor lehetőség van fizető megjelölésére is. Ebben az esetben a szerződést a fizetőnek is alá kell írnia. A számlában feltüntetett díjak megfizetéséért a felhasználó és fizető egyetemlegesen felelősek.

Az igénybe vett szolgáltatások díját tartalmazó számla jellemzően papíralapon kerül kibocsátásra, azonban lehetőség van a számla elektronikus formában történő kiállítására is. Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. az elektronikusszámla-szolgáltatást a Díjnet számlakibocsátó partnereként biztosítja. A szolgáltatás igénybevételéhez a Díjnet weboldalán történő előzetes regisztráció szükséges.

 

Díjnet weboldala

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.