logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Önkormányzatok, közszolgáltató intézmények

Társadalmi célú, közfeladatokat ellátó szervezetek, önkormányzatok, államigazgatási szervek, egyházak és alapítványok, valamint az általuk működtetett oktatási és egészségügyi intézmények számára, közbeszerzési eljáráson kívüli beszerzéseikhez, az alábbi termékeinket és szolgáltatásainkat ajánljuk:

Villamosenergia ajánlatkérés

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, e-számlával vagy számlamagyarázóval kapcsolatos információk az Online ügyfélszolgálat menüpontban találhatóak.
A villamosenergia-versenypiacról, szerződésekről, kereskedőváltásról információk és a gyakran feltett kérdésekre válaszok a GYIK menüpontban találhatóak.
  
KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSOK
Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. felelős energiakereskedőként, a villamos energiát közbeszerzési eljárással vásárlók megbízható partnere. Társaságunk az elmúlt években számos közbeszerzési eljárást megnyert, így ebben a szegmensben is jelentős tapasztalatra tett szert.
Amennyiben közbeszerzési ügyekkel kapcsolatos kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az intezmenyi@mvm.hu címen.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.