logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Szerződéskötés

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. a szabadpiaci ellátású, 100 m3/óra feletti kapacitás lekötéssel rendelkező felhasználókkal elsősorban egyedi szerződést köt. Az egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználókkal, a 20 m3/h feletti, de 100 m3/h-t meg nem haladó vásárolt kapacitással rendelkező felhasználókkal jellemzően általános szerződési feltételek alkalmazásával történik a szerződéskötés.

A szerződéses együttműködések során a bizalom, a transzparencia, a megállapodásokban foglaltak pontos betartása éppoly fontos tényező, mint a korrekt árképzés. Az MVM Next földgázszolgáltatója szerződéses konstrukcióinak és termékpalettáinak változatossága, megfelelő rugalmasságot nyújt széleskörű ügyféligények kielégítésére. Ügyfeleinek lojalitását különleges bánásmóddal, egyedi konstrukciókkal, újabb és újabb kedvezményekkel honorálja.

Az egyes felhasználói szegmensekre alkalmazott általános szerződési feltételek a weboldalunk Jogszabályok, szabályzatok oldalán érhetők el.

A szabadpiaci földgázellátási szerződés az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által megküldött szerződési ajánlatból kiindulva, a szerződő felek közötti megállapodás szerinti feltételekkel, a szerződéses felek általi aláírásával jön létre.

A szerződéskötéssel kapcsolatos felmerülő kérdéseivel kérjük, forduljon az Üzleti ügyfélszolgálathoz.

 

Jogszabályok és szabályzatok

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.