logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Árak, tarifák

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. a földgáz-kereskedelmi szerződései tekintetében egyedi árakat, valamint előre meghatározott szerződési feltételekhez kötött, bizonyos felhasználói körre vonatkozó tarifákat alkalmaz. A földgáz ára a felhasználóval megkötött földgáz-kereskedelmi szerződésben kerül rögzítésre.

Változatos termékportfóliónk biztosítja, hogy az ügyfelek fogyasztási szokásaihoz valóban illeszkedő termékajánlatokat tehessünk. Az egyedi árakat kifejezetten az érintett felhasználási helyek műszaki és fogyasztási adatainak, valamint földgázfelhasználási jellemzőinek figyelembevételével, egyedileg határozzuk meg. 

A tarifákhoz tartozó árakat az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. rendszeresen felülvizsgálja. Az adott tarifához tartozó induló árat az ajánlat megtételekor, illetve a földgázkereskedelmi szerződés megkötésekor rögzítjük.

A BASIC tarifacsomag díjait hirdetményben tesszük közzé.

Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a BASIC tarifa a 2021/1. sz. Basic tarifa hirdetmény közzétételével, 2021. október 1-jei hatállyal módosul.

2021.09.30.

 

2021/1 sz. Hirdetmény a Basic tarifacsomagok díjairól

2018/1. sz. Hirdetmény a Basic tarifacsomagok díjairól

2013/2. sz. Hirdetmény a Basic tarifacsomag díjairól

2013/1. sz. Hirdetmény a Basic tarifacsomag díjairól

2012/1. sz. Hirdetmény a Basic tarifacsomag díjairól

2011/2. sz. Hirdetmény a Basic tarifacsomag díjairól

2011/1. sz. Hirdetmény a Basic tarifacsomag díjairól

2010/3. sz. Hirdetmény a Basic tarifacsomag díjairól

2010/2. sz. Hirdetmény a Basic tarifacsomag díjairól

2010/1. sz. Hirdetmény a Basic tarifacsomag díjairól

 


Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzatának 7.5.2.4.2. pontja szerint jogosult az Energiahatékonysági díj érvényesítésére.

Az Energiahatékonysági díj mértéke:

2021     0,27 Ft/kWh


 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.