logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Együttműködési lehetőségek

Amennyiben az önkormányzatnak elosztóhálózatot érintő fejlesztési elképzelései (különösen állami támogatással vagy EU-s forrásból megvalósuló fejlesztések) vannak (akár az elkövetkezendő 2-3 évben is), feltétlenül javasoljuk, hogy már a tervezés fázisában vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes elosztói engedélyessel (hálózati szolgáltatóval), hogy a beruházásokat a hatályos pénzügyi és számviteli szabályoknak megfelelően tudjuk összehangolni és lebonyolítani. Kérjük, azt is vegyék figyelembe, hogy a hálózatlétesítés átfutási ideje az engedélyezési eljárások lefolytatása miatt a szerződéskötéstől számítva akár egy év is lehet. 

Ha önkormányzatának a villamosenergia-szolgáltatással, hálózattal vagy berendezéseivel kapcsolatos általános műszaki kérdései, problémai vannak, a következő szolgáltatói weboldalokon tájékozódhat. Kérjük, válassza ki hálózati szolgáltatóját! 

E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. vagy E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt.: https://www.eon.hu/hu/uzleti-es-kozigazgatasi/termekek/halozati-megoldasok/halozati-megoldasok.html

Elmű Hálózati Kft.: https://www.eon.hu/pestmegyeihalozat/szolgaltatasok/onkormanyzatoknak.html

MVM Émász Áramhálózati Kft.: https://mvmemaszhalozat.hu/szolgaltatasok/onkormanyzatoknak/egyuttmukodesi-lehetosegek

MVM Démász Áramhálózati Kft.: https://www.mvmhalozat.hu/aram/oldalak/1767

OPUS TITÁSZ Áramhálózati Zrt.: https://www.opustitasz.hu/partnerek/onkormanyzatok

 

Az alábbi linken tájékozódhat az Önök fogyasztási helyén illetékes elosztói engedélyesről, kattintson ide!

A nem MVM Csoporthoz tartozó szolgáltatók honlapjain elhelyezett tartalomért felelősséget nem vállalunk. 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.