logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Szerződéskötés

Akár az MVM Next Zrt.-nél meglévő, akár más kereskedő által ellátott, vagy bármely egyetemes szolgáltató ellátásában lévő felhasználási helyre kíván új szerződést kötni, annak első lépése a szükséges adatok, valamint az esetlegesen felmerülő igényeknek a honlapunkról letölthető Adatbekérő lapokon történő megadása. A kitöltött Adatbekérő lapokat meglévő ügyfeleink a dedikált ügyfélmenedzserükhöz, új ügyfeleink a versenypiaci ügyfélszolgálatunkhoz e-mailben tudják eljuttatni. Közbeszerzési eljárás keretében szerződött ügyfeleink az egyedi szerződéseinkben megadott dedikált ügyfélmenedzserükön keresztül tudnak tájékoztatást kérni a szerződéskötés menetéről.  

 

Villamos energia Adatbekérő lap elérhetősége: 

https://www.mvmenergiakereskedo.hu/villamosenergia/dokumentumok

Földgáz Adatbekérő lap elérhetősége: 

https://www.mvmenergiakereskedo.hu/foldgaz/dokumentumok

 

Villamos energia online ügyfélszolgálat elérhetősége: 

https://www.hazaienergia.hu/

Földgáz online ügyfélszolgálat elérhetősége: 

https://mvmenergiakereskedo.hu/oldalak/806

Versenypiaci ügyfélszolgálat e-mail- címe: ertekesites.ugyfelszolgalat@mvm.hu 

 

Az Adatbekérő lapon megadott információk alapján az ügyfélmenedzser elkészíti a szerződéses ajánlatot, és az Adatbekérő lapon, az Ön(ök) által megadott e-mail- címre elküldi. A szerződéses ajánlatok érvényességi ideje általában az aktuális hét péntek 14.00 óra, de a pontos érvényességi idő az ajánlatban is szerepel. A szerződés elfogadásával kapcsolatos pontos teendők az ajánlat kísérőlevelében olvashatók. 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.