logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Hírek

2023.10.02.

Változás az előre fizetős mérők töltésében

Október 1-jétől online ügyfélszolgálati felületünk (www.hazaienergia.hu) új funkcióval bővül: áramos versenypiaci ügyfeleink számára lehetőséget biztosítunk előre fizetős mérőik töltésére.

Bővebben
2023.09.28.

Tájékoztatás a Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat részét képező Hirdetmény módosulásáról

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. Földgázkereskedelmi üzletszabályzatának részét képező Hirdetmény módosul.

Bővebben
2023.09.04.

Tájékoztatás a villamosenergia-kereskedelmi üzletszabályzat módosításának tervezetéről

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény 72. § (3) bekezdésében előírt, a felhasználók reprezentatív érdekképviseleteivel és a fogyasztóvédelmi hatósággal történő egyeztetési kötelezettség teljesítése érdekében, a 273/2007. (X. 19.) Korm. rendelet 51. §-ában foglaltakra figyelemmel a honlapunkon a mai napon,

Bővebben
2023.06.26.

Július 10-éig nyilatkozhatnak a minimális földgázmennyiség érvényesítéséről a köztestületek

Kibővült az egyes intézmények földgázfelhasználásának szabályozásáról szóló 354/2022. (IX. 19.) Korm. rendeletben csatlakozásra jogosultként meghatározott felhasználók köre.

Bővebben

Ajánlatkérés

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. versenyképes ajánlatokat, színvonalas és megbízható szolgáltatásokat nyújt, mellyel hozzájárul ügyfelei üzleti eredményességéhez.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.