logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Hírek

2023.02.21.

Módosíthatják áramszerződéseik elszámolását az arra jogosult intézményi ügyfelek

Magyarország Kormánya lehetőséget biztosít a villamos energia elszámolásának módosítására azoknak az ügyfeleknek, akik villamos energia vásárlási szerződésük alapján (nem hirdetményi úton meghatározott) indexált áron vásárolják a villamos energiát, és az alábbi jogosulti körbe tartoznak:

Bővebben
2023.02.01.

Tájékoztatás a Basic tarifacsomagokról szóló hirdetmény módosulásáról

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. Villamosenergia-kereskedelmi üzletszabályzata alapján kiadott Basic tarifacsomagokról szóló hirdetmény kiegészült az általános (nem közvilágítási) célú, előre fizetős mérő igénybevételével történő villamosenergia-felhasználás veszélyhelyzeti átmeneti villamosenergia-ellátásban alkalmazandó egységárával.

Bővebben
2023.01.27.

Módosíthatják gázszerződéseik elszámolását az arra jogosultak

Magyarország Kormánya lehetőséget biztosít a földgáz elszámolásának módosítására azon közérdekű vagyonkezelő alapítványok által fenntartott felsőoktatási intézményeknek, valamint országos vagy helyi nemzetiségi önkormányzatok gazdasági társaságainak, akik a földgázt árindexált, nem fix hirdetményi áron vásárolják.

Bővebben
2023.01.21.

Módosíthatják gázszerződéseik elszámolását egyes intézmények

Magyarország Kormánya lehetőséget biztosít a földgázt árindexált, nem fix hirdetményi áron  vásárló állami és önkormányzati költségvetési szervek, helyi önkormányzatok, állami és önkormányzati többségi tulajdonban lévő gazdasági társaságok, egyházak és nemzetiségi önkormányzatok és azok intézményei számára.

Bővebben

Ajánlatkérés

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. versenyképes ajánlatokat, színvonalas és megbízható szolgáltatásokat nyújt, mellyel hozzájárul ügyfelei üzleti eredményességéhez.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.