logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Változás az előre fizetős mérők töltésében

Október 1-jétől online ügyfélszolgálati felületünk (www.hazaienergia.hu) új funkcióval bővül: áramos versenypiaci ügyfeleink számára lehetőséget biztosítunk előre fizetős mérőik töltésére.

Szintén ettől az időponttól elosztónként megszüntetjük az előre fizetős mérők telefonon keresztül történő töltésének lehetőségét. 
Kérjük, azonosítsa be, hogy melyik áramhálózati elosztó látja el az Ön felhasználási helyét, hogy megtudja, mikor kell átállni az online feltöltésre.

  • 2023. október 1-jétől az OPUS TITÁSZ Zrt. és az MVM Démász Áramhálózati Kft.
  • 2023. október 15-től az E.ON Észak-dunántúli és az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Kft., valamint az ELMŰ Hálózati Kft.,
  • 2024. január 1-jétől az MVM Émász Áramhálózati Kft. területén lévő ügyfeleinknek biztosítjuk az online ügyfélszolgálatunkon történő töltési lehetőséget.

Az előre fizetős mérők töltése történhet
1)    regisztráció nélkül azon ügyfeleinknek, akik nem saját szerződéssel rendelkeznek az általuk használt előre fizetős mérőnél,
2)    a felületre történő regisztrációval, amely után minden ügyféladat egyszerűen megtalálható, kiválasztható és a későbbiekben visszakereshető az online rendszerben.

A fizetés bankkártyával és átutalással is lehetséges, azonban utóbbi esetben két munkanapos átfutási idővel kell számolni a kód megküldéséig. Az átutaláshoz szükséges adatokat e-mailben küldjük meg.

Együttműködésüket köszönjük!
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.